طلاق از جانب مرد

در سیستم حقوقی کشور ایران علاوه بر جدایی با رضایت متقابل و جدایی از زن , جدایی قادر است به وسیله مرد هم صورت بپذیرد . طبق ضابطه دیرین , مردان می‌توانند سوای ارائه هیچ مدرکی , زنان خویش را هر زمان که خواستند جدایی دهند .

 طلاق  از جانب مرد، ولی سر وصدا ناشی از حق یک جانبه و بلامانع مردان در جدایی از شوهرشان باعث به تولید شرایطی مختص نظیر ضابطه حمایت از خانواده شده‌است که قوانینی را برای جدایی از همسر مهیا می نماید که به معنای تهیه این حق است . با این مقدمه درین مقاله , قصد داریم طلاق  از جانب مرد را به روند آن , یعنی مراجعه به داوری و سند عدم قابلیت سازگاری , توضیح دهیم .

 جواب این است که زیرا اصل طلاق  از جانب مرد است , حکمی صادر می شود , ولی مساله مالی و غیر مالی مرتبط با تزویج به دلایلی می‌تواند در دادگاه خوب مطرح شود.

طلاق  از جانب مرد ،ولی در حالتی که زن از جدایی راضی نباشد , پرونده جدایی به زمان یک یا این که یکسری سال تمدید می شود . طلاق  از جانب مرد، ادعای مرد راجع‌به مطالبات مالی ناشی از تزویج در دادخواست جدایی سبب طولانی شدن پرونده می شود . مثلا , چنانچه زن ضمن خواهش جدایی از شوهر خویش , شخصاً یا این که از روش وكیل , نیازمند قصاص در تزویج است . طلاق  از جانب مرد، پرونده بوسیله دادگاه برای کارشناسی گزینش می شود ,  طلاق  از جانب مرد، تحت عنوان زمان ارزیابی , که برای آن ممکن است بعداز کارشناسی , یکی‌از طرفین به اندازه رقم خورده بوسیله متخصص اعتراض نماید , مورد به کمیسیون کارشناسی ارجاع می شود . براین اساس اصل جدایی برای شوهر راحت خواهد بود ولی پرداخت حقوق و دستمزد مالی زن ناشی از وصلت زمینه ساز خواهد بود . به این ترتیب , طلاق  از جانب مرد، درصورتی که زن جدایی طلب نكند و شوهر تقاضای جدایی كند , زن ( زوجه ) به تأخیر رسیدگی اعتراض می كند و مطالبه مهریه , قصاص و نیمی از اموال - قبول حق زوجه - پرونده را به وقوع پیوستن اعطا کرد

 

 

 

 

ثبت طلاق از طرف مرد

طلاق  از جانب مرد ،مرد ممکن است برهان خیر و خوبی برای التماس جدایی داشته باشد . از جمله نافرمانی زنان , خشونت در مقابل زنان , سلب آزادی از زنان , ترک معاش خانوادگی و ناباروری زنان و . . . ; همینطور ممکن است هیچ ادله معتبری برای این التماس وجود نداشته باشد .

درهرحال  طلاق  از جانب مرد , خواه مرد استدلال معتبری برای جدایی داشته باشد یا این که خیر , دادگاه به التماس او رضایت می‌دهد . چون طبق احکام شرع و فقه , جدایی اختیار شوهر است و حتی‌د‌ر صورت مخالفت زن هم قابلیت و امکان وقوع دارااست .

صرفا تفاوت در خواهش جدایی به وسیله شوهر این است که آیا بعضا از دستمزد و حقوق و دستمزد مالی وابسته به زن است یا این که خیر؟ طلاق  از جانب مرد ،نظیر دعوا درخصوص تقسیم یا این که نصف شدن میزان دارایی ها , که بعداً در‌این حقوق و دستمزد مالی سخن خوا‌هیم کرد .

 

شرایط تقاضای طلاق از طرف مرد

جهیزیه :

 طلاق  از جانب مرد ،در صورت نیاز به مهریه , هر زمان که زن بخواهد می بایست به زن پرداخت شود و در صورت مو جود بودن مهریه , زن می بایست تمکن مالی مرد را ثابت نماید یا این که بعداز معرفی , اموال مرد را توقیف نماید .

طلاق  از جانب مرد،در حالتی‌که همسر حاذق به پرداخت مالی از جمله مهریه , نفقه نفقه و غیره نباشد , میتواند به دادگاه درخواست‌کردن نماید و اظهار نماید که قوی به پرداخت یکجا نیست .

 طلاق  از جانب مرد، در صورت صادر شدن حکم حبس ابد , این حقوق و دستمزد را به صورت اقساط به زن پرداخت می نماید .

پرداخت ضرب المثل :

در هنگام طلاق  از جانب مرد ،برای پرداخت قصاص به یک زن , در شرایطی‌که مرد التماس جدایی نماید , بایستی سه مورد در دادگاه معین شود .

اولیه : بایستی ثابت شود طلاق  از جانب مرد

   که زن طبق امرها شوهر خویش کارهایی انجام داده که با عهد و پیمان خویش مطابقت و همخوانی نداشته باشد .

دوم این که , زن قصد انجام شغل های منزل را به صورت بدون پول نداشته است .

و سوم این‌که , کاری که عرفا انجام داده اند یک پاداش داراست . طلاق  از جانب مرد،

دادگاه در عملکرد است تا زن و شوهر را در عوض شغل های منزل صلح و دوستی دهد .

 

پرداخت ضرب المثل :

برای پرداخت قصاص به یک زن , در صورتیکه مرد التماس جدایی نماید , بایستی طلاق  از جانب مرد،

در دادگاه معلوم شود .

بایستی اثبات شود که زن طبق امر شوهر خویش کارهایی انجام داده که با قول خویش همخوانی ندارد .