صنعتی در مقابل کالاهای مصرفی: تفاوت چیست؟
کالاهای صنعتی موادی هستند که در تولید کالاهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرند ، در حالی که کالاهای مصرفی کالاهایی نهایی هستند که به مصرف کنندگان فروخته می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند. کالاهای صنعتی برای مصارف صنعتی و تجاری خریداری و مورد استفاده قرار می گیرد. آنها از ماشین آلات ، کارخانه های تولیدی ، مواد اولیه و سایر کالاها یا اجزای دیگری که توسط صنایع یا بنگاهها استفاده می شود ساخته شده اند. کالاهای مصرفی برای مصرف و جلب رضایت خواسته های انسان مانند لباس یا غذا آماده است.
پیشگویی های کلیدی
کالاهای صنعتی برای مصارف صنعتی و تجاری خریداری و مورد استفاده قرار می گیرد.
کالاهای مصرفی برای مصرف و جلب رضایت خواسته های بشر آماده است.
در حالی که کالاهای صنعتی از ماشین آلات ، گیاهان و مواد اولیه تشکیل شده اند ، کالاهای مصرفی کالاهایی است که توسط خریدار مانند لباس ، مواد غذایی و نوشیدنی خریداری می شود.
کالاهای صنعتی
کالاهای صنعتی مبتنی بر تقاضا برای کالاهای مصرفی است که آنها به تولید کمک می کنند. کالاهای صنعتی به عنوان کالاهای تولیدی یا کالاهای حمایتی طبقه بندی می شوند. کالاهای تولیدی در تولید کالای مصرفی یا کالای مصرفی نهایی استفاده می شود ، در حالی که کالاهای حمایتی در فرآیند تولید کالاهای مصرفی مانند ماشین آلات و تجهیزات کمک می کنند.
برخلاف کالاهای مصرفی ، که توسط عموم مردم خریداری می شود ، خریداران بسیار خاصی از کالاهای صنعتی وجود دارد. آنها شامل خریداران قطعات اجزای مانند سازندگان خودرو ، کسانی هستند که ماشین آلات را خریداری و نصب می کنند و توزیع کنندگان یا هر کس دیگری که برای فروش مجدد خریداری می کند.
مشخصات کالاهای صنعتی شامل موارد زیر است:
قدرت خرید منطقی: تصمیم و محرک برای خرید کالاهای صنعتی در مقایسه با کالاهای مصرفی منطقی است که در درجه اول به دلیل نیاز عاطفی خریداری می شوند.
خطوط تولید پیچیده: کالاهای صنعتی معمولاً از نظر طبیعت پیچیده هستند زیرا می توانند بسیار فنی باشند. افرادی که از آنها استفاده می کنند باید بسیار ماهر باشند.
ارزش خرید بالاتر: کالاهای صنعتی به دلیل ماهیت پیچیده و بازار هدف محدود ، معمولاً دارای برچسب قیمت بالاتری هستند.
سطح بالای سرمایه گذاری: افرادی که نیاز دارند ، اغلب پول زیادی را برای خرید کالاهای صنعتی سرمایه گذاری می کنند.
شرکت های درگیر در بخش کالاهای صنعتی نمایانگر صنایع مختلفی از جمله ماشین آلات ، ساخت و ساز ، دفاعی ، هوافضا و مسکن هستند (اما محدود به آنها نمی شوند).
کالاهای مصرفی شرکت ایتوک زاگرس
کالاهای مصرفی کالاهای ملموس هستند که برای برآورده کردن خواسته های یک خریدار تولید و خریداری می شوند. به همین دلیل به این کالاها به عنوان کالای نهایی یا کالاهای نهایی نیز گفته می شود. آنها کالاهایی هستند که مصرف کنندگان می توانند بطور معمول در قفسه های فروشگاه انبار پیدا کنند. به همین ترتیب ، آنها را می توان برای استفاده در خانه ، مدرسه یا محل کار یا برای استفاده تفریحی یا شخصی خریداری کرد. کالاهای مصرفی به سه نوع مختلف تقسیم می شوند: کالاهای بادوام ، کالاهای بادوام یا خدمات مصرفی.
کالاهای بادوام دارای طول عمر قابل توجهی از سه یا چند سال هستند. مصرف یک کالای بادوام در کل زندگی این کالا پخش می شود و این باعث تقاضای نگهداری و نگهداری می شود. دوچرخه ، مبلمان و اتومبیل نمونه هایی از کالاهای بادوام هستند.
کالاهای با دوام برای مصرف فوری یا استفاده فوری خریداری می شوند. این کالاها عموماً کمتر از سه سال طول عمر دارند. غذا ، نوشیدنی و پوشاک نمونه هایی از کالاهای بادوام هستند.
خدمات مصرف کننده نیز محصولات یا خدماتی نامشهود هستند که همزمان تولید و مصرف می شوند. کوتاهی مو و شستشوی خودرو نمونه های بارز خدمات مصرف کننده است.
کالاهای مصرفی پر سرعت یکی از بزرگترین گروههای کالاهای مصرفی را تشکیل می دهند.
به دلیل الگوهای خرید مصرف کننده ، کالاهای مصرفی به طور معمول به چهار دسته مختلف شامل راحتی ، خرید ، تخصص و کالاهای ناخواسته طبقه بندی می شوند.
کالاهای راحتی: این محصولات آماده خرید هستند. شیر یکی از نمونه های کالای مناسب است.
کالاهای خرید: این کالاها در طی مراحل خرید توسط مصرف کنندگان نیاز به برنامه ریزی و تفکر بیشتری دارند. این دسته شامل محصولاتی مانند الکترونیک و مبلمان است.
کالاهای تخصصی: این دسته که شامل جواهرات است ، از کالاهایی تشکیل شده است که تجملات محسوب می شوند.
کالاهای ناخواسته: کالاهای ناخواسته به بازار طاقچه نیاز دارند و معمولاً فقط توسط تعداد معدودی از اعضای بازار مانند بیمه عمر خریداری می شوند.
تفاوتهای کلیدی
تفاوتهای کلیدی دیگری نیز بین کالاهای صنعتی و مصرفی از جمله خریداران وجود دارد. خریداران کالاهای صنعتی به طور کلی محدود هستند زیرا مصرف کنندگان کمتری از این محصولات وجود دارند. از طرف دیگر کالاهای مصرفی استخر بیشتری نسبت به خریداران دارند.
تقاضا همچنین بین هر دو نوع کالا متفاوت است. کالاهای صنعتی به دلیل تقاضای مشتق یا غیرمستقیم هدایت می شوند. این تقاضا ناشی از نیاز به ارائه محصولات نهایی به مصرف کنندگان است. از طرف دیگر تقاضا برای کالاهای مصرفی تقاضای مستقیم است که ناشی از استفاده مستقیم یک کالا یا خدمات است.