آموزش سرچ کنسول برای محتوای متنی

آموزش ساده و سریع گوگل سرچ کنسول Google Search Console غرفه چی؟!

تمامی این داده ها بر روی نمودار نمایش داده میشود و به شما این امکان را میدهد تا کلمات کلیدی، صفحات مختلف و میزان بازدید زورهای مختلف را یکدیگر مقایسه کنید. برای نصب گوگل سرچ کنسول، ابتدا باید دسترسی به یک حساب گوگل داشته باشید. پس از ورود به سرچ کنسول، لازم است وب‌ سایت خود را به این ابزار معرفی کنید. این کار به گوگل کمک می ‌کند تا اطلاعات و داده ‌های مربوط به عملکرد سایت شما را جمع‌ آوری کند. بعد از وارد کردن اطلاعات سایت، مرحله بعدی تأیید مالکیت وب ‌سایت است.

در ابتدای صفحه نموداری مشاهده می‌کنید که تعداد صفحات ایندکس شده و ایندکس نشده را به شما نشان می‌دهد. بخش Enhancements نیز خلاصه‌ای از وضعیت Breadcrumbs و سرچ باکس‌ها در سایت شما را نمایش می‌دهد. تبریک می گوییم ، شما Google Search Console را راه اندازی کرده اید و نحوه رفع خطاها ، افزودن نقشه سایت ، نظارت بر ترافیک جستجو و راه اندازی مجدد مناسب را یاد گرفته اید. ابزار تغییر آدرس به Google اطلاع می دهد که شما نام دامنه ها را تغییر داده اید؛ شما باید هر دو دامنه را به سرچ کنسول اضافه کنید . گوگل Discover را در آوریل 2019 معرفی کرد تا به ناشران بینش بیشتری در مورد نحوه کشف محتوای آنها توسط جستجوگران بدهد. هر از چند وقتی یک بار به وضعیت کنسول جستجو نگاهی بیندازید؛ صفحه وضعیت ساده ترین راه برای بررسی سریع سلامت در سایت شما است.

برای شروع آموزش سرچ کنسول باید ابتدا در گوگل سرچ کنسول ثبت نام کنید. یکی از بخش های بسیار مهم در آموزش گوگل سرچ کنسول مربوط به قسمت Performance است، که در این بخش شما عملکرد کلی وب سایت خود را مشاهده می کنید. از نصب و راه‌اندازی گرفته تا بررسی کامل وضعیت سایت، عیب‌یابی و آموزش امکانات پیشرفته سرچ کنسول گوگل. با این حال، کارایی‌های زیاد سرچ کنسول گوگل باعث می‌شود که این ابزار برای کمک به بهبود عملکرد جستجو و جذب ترافیک بیشتر برای وب‌سایت، مهم و ضروری باشد. با تحلیل داده ‌های این ابزار می ‌توانید استراتژی ‌های خود را اصلاح کنید.

بعدازآن به گوگل سرچ کنسول برگردید و روی دکمه VERIFY همان‌طور که در تصویر زیر نشان داده‌شده است کلیک کنید. بنابراین پیدا کردن صفحات و محتواهای کمتر بازدید شده میتواند راهنمای بسیار خوبی برای نشان دادن نقاط ضعف شما در انتخاب موضوع، نگارش محتوا، سئو صفحات سایت و یا پیدا کردن کلمات باشد. پس اولین قدمتان را میتوانید بهینه سازی محتواهای با رنک و بازدید کمتر قرار دهید. گوگل هر کدام از این نسخه ها را به عنوان یک سایت درنظر میگیرد و درصورت عدم وارد کردن و تایید آنها اطلاعات و آمار مهمی از سرچ کنسول در سئو را از دست خواهید داد. برای اینکه بتوانید از تمامی قابلیت ها و امکانات سرچ کنسول استفاده کنید لازم است ابتدا مالکیت سایتتان را ثبت کنید. برای این کار لازم است که تمام نسخه دامنه های سایتتان را وارد و تائید کنید.

امروزه تعداد کاربرانی که با دیوایس‌های مختلف به‌خصوص کاربرانی که با موبایل وارد گوگل می‌شوند بسیار زیاد شده است. اینکه صفحات وب‌سایت شما در اندازه و دیوایس های دیگر مثل موبایل قابل‌نمایش باشد، یکی از عامل‌های مهم برای سئو گوگل می‌باشد. علائم حیاتی هسته وب نیز به آن می گویند، در این بخش گزارش سرعت لود شدن صفحات سایت شما در دسکتاپ و نسخه موبایل را نشان می‌دهد. بعد از crawling شدن صفحات وب‌سایت توسط خزنده‌های گوگل نوبت ایندکس شدن صفحات سایت است که یعنی محتوای وب‌سایت شما در موتورهای جستجو گوگل ذخیره می‌شود. در این جدول لیستی از کلمات کلیدی که کاربران با جستجوی آن‌ها وب‌سایت شمارا پیداکرده‌اند، را می‌بینید.

کیورد استافینگ (Keyword Stuffing) به معنای گنجاندن کلمات کلیدی به صورت غیرطبیعی و افراطی در محتوای یک صفحه، متا تگ‌ها، یا کدهای HTML است. Keyword stuffing روشی غیرمجاز در بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) به حساب می‌آید. اگر صفحه‌ای ایندکس نشده، می‌توانید ببینید چرا و در صورت نیاز مشکل آن را رفع کنید تا در نتایج جستجو نمایش داده شود. این کلمات معمولاً نشان می‌دهند که سایت شما در نتایج جستجو ظاهر می‌شود، اما به اندازه کافی توجه بازدیدکنندگان را جلب نمی‌کند. این‌ها کلمات کلیدی هستند که ممکن است به راحتی با بهینه‌سازی مناسب (مانند بهبود عنوان‌ها، توضیحات متا، و محتوای صفحه) بتوانید رتبه بهتری بگیرید.

Accelerated mobile pages (AMP) استانداردی برای ایجاد صفحات با سرعت لود بالا مخصوص تلفن‌های همراه است. امروزه در بسیاری از کشورها، ترافیک گوشی‌های هوشمند از ترافیک دسکتاپ بیشتر است به همین دلیل بهینه‌سازی وب‌سایت برای گوشی‌های هوشمند بسیار مهم است. می‌توانید در این بخش می‌توانید ببینید که آیا صفحات سایت شما با توجه به شاخص‌های AMP استاندارد هستند یا خیر. این بخش مربوط به گزارش سرعت لود صفحات سایت شما در دسکتاپ و موبایل است که توسط سرویس google page speed اندازه‌گیری می‌شود. علائم حیاتی هسته وب شامل سه معیار اصلی LCP (میزان سرعت بارگذاری صفحات سایت)، FID (میزان سرعت بارگذاری اولین محتوا در یک صفحه از سایت) و CLS (تعامل و ثبات دیداری در طراحی) است.

در اینجا شما می‌توانید دسترسی‌ها و تنظیمات کلی سایت را مدیریت کنید و کنترل کامل روی پیکربندی و تغییرات سایت داشته باشید. اگر سایت شما دارای مشکلات امنیتی مثل بدافزارها باشد، در این بخش به شما اطلاع داده می‌شود تا بتوانید اقدامات لازم را برای رفع آن‌ها انجام دهید. بیش از 4 سال هست که به صورت حرفه‌ای در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارم. وب گوک را ایجاد کردم تا بتوانم دانش تخصصی‌ام را به تمامی فارسی زبانان هدیه کنم و از این طریق به مردم هم زبانم کمک کرده باشم. داده‌ها را بر اساس Click Difference و Impressions Difference مرتب کنید. روی صفحاتی که تفاوت منفی دارند تمرکز کنید، زیرا این صفحات نشان‌دهنده عملکرد ضعیف شما هستند.

نمایش سوالات متداول (FAQ) در نتایج جست و جو مدتی است که برای جستجوی فارسی نیز فعال شده‌ است. این قابلیت نیز یکی از امکاناتی است که گوگل برای کاربران خود ایجاد کرده تا به شکل بهتری پاسخگوی سوالات آن‌ها باشد. شما می‌توانید این اسکیما را برای صفحات مختلف وب سایتتان تعریف کنید و از طریق قسمت FAQ در سرچ کنسول آن را تحلیل و مدیریت نمایید. در بخش FAQ سرچ کنسولی گزارشی شامل روند خطاها و موارد معتبر نشان داده می‌شود. با استفاده از این گزارش شما می‌توانید اسکیما FAQ را به راحتی مدیریت و خطاهای آن را برطرف نمایید.

این گزینه از شما می خواهد که فایل ارائه شده در پنجره تأیید را دانلود کرده سپس آن را در وب سایت خود آپلود کنید. اگر با نحوه انجام این کار آشنایی ندارید از توسعه دهنده وب سایت خود کمک بگیرید. پس از بارگذاری، روی تأیید کلیک کنید تا فرآیند تأیید تکمیل شود و ببینید که پذیرفته می شود یا خیر. اگر پذیرفته نشود، می‌توانید با انتخاب Potential errors آن را عیب‌یابی کنید. در بخش مربوط به Manual actions گوگل در صورتی که تخلفی برای تغییر رتبه های کلمات کلیدی وب سایت خود انجام داده باشید را به صورت دستی بررسی کرده و از طریق بخش Manual actions این تخلف ها را به شما گزارش خواهد داد.

برای مشاهده مقاله های بیشتر به وبلاگ آی مهدیار و برای مشاهده خدمات کسب و کار آنلاین و دیجیتال مارکتینگ به وبسایت آی مهدیار مراجعه نمایید. با وارد کردن URL سایت خود در Ahrefs، به بخش Content Gap یا Site Audit بروید تا مشکلات احتمالی شامل کیورد استافینگ شناسایی و گزارش شود. پس از وارد کردن دامنه سایت در SEMrush، وارد بخش On-Page SEO Checker شوید تا مشکلات محتوای سایت را شناسایی کرده و اصلاحات لازم را انجام دهید. اگر کاربران به دنبال «خرید بهترین گوشی هوشمند» هستند، باید محتوایی ارائه دهید که به مقایسه بهترین گوشی‌ها، ویژگی‌های هرکدام و راهنمای خرید مفید پرداخته باشد، نه فقط تمرکز بر تکرار کلمه «گوشی هوشمند». مدت زمان ایندکس شدن سایت پس از ثبت در سرچ کنسول متفاوت است و ممکن است بین چند ساعت تا چند روز طول بکشد، بسته به الگوریتم‌های گوگل و سرعت خزش ربات‌های آن.

به عنوان کسی که روی بازاریابی آنلاین تمرکز کرده است، سرچ کنسول به شما کمک می کند تا بازدید وب سایت خود را کنترل کنید، رتبه بندی خود را بهینه کنید و درباره ظاهر نتایج جستجوی سایت خود آگاهانه تصمیم بگیرید. شما می توانید از اطلاعات موجود در سرچ کنسول برای تأثیرگذاری بر تصمیمات فنی وب سایت و انجام تجزیه و تحلیل پیشرفته بازاریابی همراه با سایر ابزارهای Google مانند Analytics Google Trends و Google Ads استفاده کنید. گوگل سرچ کنسول یک نمای کلی از معیارهای مرتبط با عملکرد جستجو و تجربه کاربر را ارائه می‌دهد تا به وبمستران کمک کند از طریق تشخیص نقاط ضعف، وب‌سایت خود را بهبود داده و ترافیک بیشتری تولید کنند. اما از آنجایی که سرچ کنسول گوگل؛ مهم‌ترین ابزار سئو سایت است؛ قصد دارم تا در این مقاله نحوه کامل کار با گوگل سرچ کنسول را به شما آموزش بدهم. این ابزار به شما این امکان را می‌دهد که موقتاً محتوای خاصی را از نمایش در نتایج جستجو خارج کنید. این قابلیت، به‌ویژه در هماهنگی با سئو آن پیج، به شما کمک می‌کند تا کنترل بیشتری روی محتوای سایت داشته باشید و صفحات را طبق استراتژی‌های بهینه‌سازی مدیریت کنید.

ستاره‌های کنار لینک‌ها در نتایج جست و جو و پرسش و پاسخ‌های کوتاه زیر هر لینک از نمونه‌های Rich Result در صفحات گوگل می‌باشند. Rich Result در صورتی در نتایج جست و جو نمایش داده می‌شوند که خطا نداشته و برای گوگل معتبر باشند. در بخش Enhancement برای هر نوع از Rich Result گزارش جداگانه‌ای وجود دارد. به کمک این بخش می‌توانید نتایج غنی معتبر وب سایتتان برای گوگل را بررسی و همچنین خطاهای آن را عیب یابی کنید. در ادامه به معرفی چند نمونه از بخش Enhancement سرچ کنسول می‌پردازیم.

سپس کلمات کلیدی که ایمپرشن بالایی دارد ولی ما رتبه مناسبی در آن نداریم را پیدا می‌کنیم و روی آن کلیک می‌کنیم. تکنیک های سئو زیادی در جهت بهبود سئو سایت با این ابزارها وجود دارد و کارهای مفید زیادی می‌توان انجام داد. تا زمانی که کاربر برای دیدن URL نیازی به کلیک بر روی لینک نداشته باشد، به عنوان یک نمایش محاسبه می‌شود. با کلیک روی هر کدام از این موارد، صفحاتی که به این علت ایندکس نشده‌اند لیست می‌شوند. در سرچ کنسول جدید بخش enhancements شامل دو زبانه products و Sitelinks searchbox است.

نمایش‌ها در واقع تعداد دفعاتی هستند که یک وب‌سایت در نتایج جستجو ظاهر و توسط کاربران دیده شده است. فراموش نکنید که استفاده از سرچ کنسول برای بهبود رتبه‌بندی کلمات کلیدی سایت شما در گوگل ضروری نیست و همچنین عاملی برای رتبه‌بندی نیز محسوب نمی‌شود. در این صفحه آموزش گوگل سرچ کنسول را به صورت کامل و رایگان پوشش خواهم داد. این گزارش شامل اطلاعاتی در مورد محتوا و تبلیغاتی می‌شود که کاربران آنها را می‌بینند. از این گزارش برای آنالیز و تحلیل تبلیغات درون وب‌سایت استفاده می‌شود.

پیش پیشنهاد می‌کنیم برای آموزش سرچ کنسول به صورت کامل حتما از یک متخصص سئو کمک بگیرید تا بتوانید آمارها را به درستی درک کنید. مثلا اگر سرچ کنسول آمار ایمپرشن بالا اما نرخ کلیک کم را می‌دهد، یک وبمستر معمولی تنها پایین بودن نرخ بازدید را درک خواهد کرد. اما یک متخصص سئو، به دنبال چرایی آن خواهد بود، از بخش Queryها به دنبال کلمات کلیدی با ایمپرشن بالا و نرخ کلیک کمتر بوده و با تقویت آنها، نرخ کلیک را افزایش می‌دهد. چنین ترفندها و تکنیک‌ها یا تحلیل‌هایی تنها از طریق یک متخصص سئو که سابقه اجرایی و دانش عمیقی دارد ارائه می‌شود. بنابراین مهم است که حتما یک فرد مطمئن را برای آموزش google search console انتخاب کنید. سرچ کنسول ابزاری رایگان از گوگل است که داده ‌های مهمی مانند عملکرد سایت در نتایج جستجو، خطاهای احتمالی، و اطلاعاتی درباره لینک ‌های ورودی را ارائه می ‌دهد.

گوگل برای اطمینان از اینکه شما صاحب واقعی سایت هستید، نیاز به تأیید هویت دارد. این تأیید می ‌توان از طریق تغییرات در هاست ها، تنظیمات DNS، یا استفاده از ابزارهای مرتبط انجام شود. پس از تأیید مالکیت، گوگل اطلاعات سایت را بررسی کرده و اجازه دسترسی شما به داده ‌های تحلیلی و مدیریتی سرچ کنسول را فراهم می ‌کند. این ابزار امکان مشاهده وضعیت ایندکس شدن صفحات، عملکرد در جستجوهای گوگل، شناسایی خطاها، و تنظیم نقشه سایت را در اختیار شما قرار می ‌دهد. نصب گوگل سرچ کنسول، اولین قدم برای بهینه ‌سازی سایت و بهبود جایگاه آن در نتایج جستجو است. این ابزار کمک می‌ کند تا روند رشد و پیشرفت سایت خود را به‌ طور مداوم رصد کنید و مشکلات احتمالی را به سرعت بر طرف نمایید.

در این مقاله سعی کردم آموزش گوگل سرچ کنسول را به صورت کاربردی خدمت شما ارائه دادم. در ادامه مقاله‌ی نحوه کار با گوگل سرچ کنسول به بررسی بخش Settings می‌پردازیم. در این قسمت از نحوه کار با گوگل سرچ کنسول قصد داریم بخش  Security & Manual Actions را بررسی کنیم. این بخش دارای دو قسمت Manual Actions , Security issues است، که به توضیح یکایک آن‌ها می‌پردازیم. با کمک این بخش از می‌توانید سایت مپ سایت خود را به سرچ کنسول معرفی و در آن ثبت کنید.

حال که متوجه مزایا و کاربردهای بیشمار سرچ کنسول در سئو شدید مهم‌ترین نکته برای شما آن است که بدانید با یک ابزار خوب چگونه به درستی کار کنید تا بتواندی بهترین خروجی و نتیجه ها را از آن بگیرید. زیرا اهمیت راه اندازی سرچ کنسول باری هر وبسایت به قدری است که بدون در دست داشتن داده‌های آن نمی توان با سایر سایت ها رغابت کرد. در ادامه این بخش به بررسی چند ترفند از آنچه باید از سرچ کنسول سایتتان یاد بگیرید و برای بهبود سئو سایتتان درنظر بگیرید اشاره خواهیم کرد. آموزش جامع نحوه کار با گوگل سرچ کنسول می تواند تاثیر بسزایی در بالا بردن کیفیت محتواها و جذب ورودی برای سایت ها داشته باشد. از این رو شناخت بهتر سرچ کنسول در سئو و ترفندهای استفاده درست از آن میتواند منجر بهینه سازی نتیجه بازدیدهای سایت و برنامه ریزی و مدیریت بهتر طراحی و نگارش محتواها شود.

اما این تکنیک به مرور زمان، با پیشرفت الگوریتم‌های موتورهای جستجو، آسیب‌هایی از جمله جریمه شدن سایت، کاهش رتبه یا حتی حذف از نتایج جستجو به دنبال داشت. علاوه بر این، تجربه کاربری (User experience) نیز به شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرد، زیرا محتوای تولید شده بیشتر شبیه به اسپم به نظر می‌رسد تا متنی ارزشمند و مفید. در این مقاله از بخش آموزش سئو می‌خواهیم بدانیم دقیقا کیورد استافینگ (Keyword Stuffing) چیست. سپس درباره Keyword Stuffing به زبان ساده صحبت کرده و سایر دانستنی‌های ارزشمند در مورد آن را مرور کنیم. آموزش و استفاده از گوگل سرچ کنسول یکی از مهم ‌ترین اقدامات برای بهبود عملکرد سایت است. این شرکت با ارائه راهکارهای اختصاصی و استفاده از ابزارهای قدرتمند مانند سرچ کنسول، شما را در مسیر رشد و موفقیت آنلاین همراهی خواهد کرد.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/