استفاده از فلزیاب جرم است؟

جرم فلزیاب و بررسی اهمیت دریافت مجوز برای این دستگاه

اما باید توجه داشت که استفاده از دستگاه برای مصارف گنج‌ یابی تنها یک کاربرد از این دستگاه‌ها است و در حدود ۸۰ درصد موارد دیگر آنها مصارف صنعتی می‌باشد. چنانچه در خصوص این جرم در دادگاه پرونده‌ای دارید، می‌توانید یک لایحه ارائه دهید. کارشناسان ما با توجه به مقررات روز کشور و با آگاهی از رویه قضایی تنظیم انواع لایحه را انجام می‌دهند. اگر به علت شغل یا حرفه خود به یک فلزیاب نیازمند هستید، ابتدا با یک کارشناس مشورت کنید. شما می‌توانید با استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی ، سوالات خود را در مورد نحوه دریافت مجوز از کارشناسان ما بپرسید.

بنابراین، همگان باید به‌ طور جدی به قوانین و مقررات مربوط به استفاده از سیستم ها توجه داشته باشند تا از بروز مشکلات قانونی جلوگیری کنند. در برخی موارد، برای استفاده از دستگاه در زمین‌ های شخصی یا در مناطقی که حریم خاصی ندارند، ممکن است نیاز به مجوز خاصی نباشد، اما همچنان رعایت قوانین و مقررات ضروری است. تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به موسسه حقوقی نوران وکیل می‌باشد. موفقیت در کاوش اتفاقی نیست ، برای رسیدن به موفقیت باید انتخاب درستی داشته باشید و برای آن تلاش کنید. امیدواریم که بتوانیم با مشاوره صحیح و انتقال تجربیات خود در کنار محصولات کارامد و با کیفیت ، سهم کوچکی در موفقیت شما عزیزان داشته باشیم. ماموریت ما؛ ارائه خدمات حقوقی با صرفه در خصوص انواع لایحه دفاعیه و هدف ما؛ پایان دادن به دفاع شفاهی در فرایند دادرسی است.

بعضی از افراد برای اقدامات مجرمانه مانند پیدا کردن و کشف اموال و اشیا فلزی عتیقه، فلزیاب تهیه می‌کنند. آن‌ها با این دستگاه به زمین‌ها و محله‌های قدیمی می‌روند تا اموال فلزی و گران‌ بهای آنجا را پیدا کنند. در صورتی ‌که این موضوع توسط ضابطین قضایی کشف شود، مرتکبان به ‌علت ارتکاب جرم داشتن فلزیاب قابل مجازات هستند. فلزیاب‌های مغناطیسی نیز دسته دیگری هستند که برای کشف فلز، مورد استفاده قرار می‌گیرند. هر نوع استفاده و نگهداری از این دستگاه‌ باید با مجوز صورت بگیرد، در غیر این صورت شخص مرتکب، قابل مجازات خواهد بود. به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   پیدا کردن گنج و دستیابی به سکه طلا برای همه خوشایند است، به همین دلیل گاهی اوقات افراد به فکر پیدا کردن گنج می‌افتند و در اولین اقدام دستگاه گنج یاب را خریداری می‌کنند، اما همین دستگاه گنج یاب و استفاده از آن ممکن است سبب مجازات افراد شود.

در نهایت، برای هر کسی که قصد استفاده از سیستم های کاوش را دارد، توصیه می‌شود که ابتدا مجوزهای لازم را از مراجع قانونی دریافت کرده و از استفاده غیر مجاز و غیر قانونی آن اجتناب کند. به گزارش خبرنگار اجتماعی برگزاری تسنیم، تبلیغات فروش "فلزیاب" یا "طلایاب" در فضای مجازی افراد بسیاری را با وسوسه پیداکردن گنج و طلا به‌سمت خود می‌کشد. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از  تسنیم، تبلیغات فروش "فلزیاب" یا "طلایاب" در فضای مجازی افراد بسیاری را با وسوسه پیداکردن گنج و طلا به‌سمت خود می‌کشد.

فلزیاب دستگاهی است که از طریق میدان مغناطیسی و امواج الکترو مغناطیسی قادر به شناسایی اجسام فلزی موجود در زیر زمین است. این دستگاه‌ ها به‌ طور گسترده در زمینه‌ های مختلفی مانند جستجو برای گنج، باستان‌ شناسی، جستجوی اجسام فلزی در عمق زمین، امنیت فرودگاه‌ ها و مراکز حساس و همچنین برای عملیات امداد و نجات مورد استفاده قرار می‌ گیرند. این دستگاه با ایجاد یک میدان مغناطیسی و بررسی تغییرات آن، وجود فلزات را تشخیص می دهد. هنگامی که یک شی فلزی در معرض این میدان مغناطیسی قرار می گیرد، سبب تغییر در شدت آن می شود.

در صورتی که فرد قصد دارد سیستم را برای اهداف باستان‌ شناسی استفاده کند، نیاز به هماهنگی با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دارد. این وزارتخانه شرایط خاصی برای جستجوی آثار تاریخی و باستانی وضع کرده است که تحت هیچ شرایطی نباید بدون هماهنگی قبلی انجام شود. ماده ۱۱ ـ هرگونه استفاده از دستگاه‌های فلزیاب در مناطق چهارگانه تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست به دریافت اجازه از این سازمان منوط است.

چنانچه فردی این اقدامات را انجام دهد، به مجازات جرم خرید و فروش دستگاه فلزیاب محکوم خواهد شد. افرادی که به دلایل شغلی یا صنعتی به فلزیاب نیاز دارند، می‌توانند با دریافت مجوز از سازمان میراث فرهنگی، این دستگاه‌ها را حمل و نگهداری کنند. برای مثال، معدن‌کاران و کارگران کارخانه‌های نساجی می‌توانند با دریافت مجوز، از فلزیاب‌ها برای اکتشافات خود استفاده کنند. در غیر این صورت، حمل و نگهداری فلزیاب بدون مجوز به جرم تبدیل شده و منجر به ضبط دستگاه و مجازات خواهد شد. صدور پروانه بهره‌برداری برای این واحدها منوط به موافقت سازمان میراث فرهنگی کشور خواهد بود.

در صورتی که فردی بدون داشتن مجوز کاوش را در جایی حمل کند که این دستگاه برای اهداف غیر مجاز یا آسیب رساندن به آثار تاریخی استفاده شود، نه تنها دستگاه ضبط می‌ شود بلکه فرد خاطی نیز تحت تعقیب قانونی قرار می‌ گیرد. افرادی که به وسیله فلزیاب، اقدام به کشف اشیاء تاریخی و عتیقه می کنند، اجازه خروج آنها از کشور را ندارند. در صورت اقدام به قاچاق اشیاء کشف شده به خارج از کشور، مجازات حبس از 6 ماه تا 2 سال در انتظار آنها خواهد بود. در ادامه این مطلب به طور کامل به بررسی قوانین حمل و نگهداری فلزیاب پرداخته و همچنین عواقب استفاده غیر قانونی از آن را شرح می دهیم. استفاده از دستگاه‌ های کاوش باید تحت قوانین و مقررات مربوط به حفاظت از آثار فرهنگی و تاریخی صورت گیرد. جرایم مرتبط با حمل دستگاه بدون مجوز، حفاری غیرمجاز، و تخریب آثار باستانی تحت قوانین مشخص و جریمه‌ های مرتبط با آنها قابل پیگیری و مجازات هستند.

با عنایت به این که صرف نگهداری دستگاه فلزیاب جرم نیست اما می‌تواند در وقوع جرم مورد استفاده قرار گیرد. نظر به این که در صدر تبصره 2 ماده واحده قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب و قسمت پایانی این مقرره برای نگهداری دستگاه فلزیاب مجازات ضبط در نظر گرفته شده است و قانونگذار از لفظ محکوم و مجازات در این مقرره استفاده کرده است. بنابراین قانونگذار برای نگهداری این وسیله جرم‌انگاری و مجازات مقرر کرده است و از طرفی در درجه‌بندی مجازات‌ها ضبط فلزیاب در هیچ یک از درجات نمی‌گنجد.


فلزیاب نوکتا ترکیه
فلزیاب نوکتا پالس دایو
فلزیاب نقطه زن امریکایی
فلزیاب ونکویش
فلزیاب ونکویش 540
فلزیاب ونکویش 540 پرو
فلزیاب ویا گلد
فلزیاب وی ال اف
فلزیاب وایتس
فلزیاب وگا