ساخت مواد غذایی ارزان تر نمی حل گرسنگی در جهان – زمان به فراتر از اسطوره

یکccording به گزارش سازمان ملل متحد, جهانی, نرخ گرسنگی و سوء تغذیه در حال افزایش است. این گزارش تخمین می زند ک

توسط SALAMNEWWS در 4 مرداد 1399

یکccording به گزارش سازمان ملل متحد, جهانی, نرخ گرسنگی و سوء تغذیه در حال افزایش است. این گزارش تخمین می زند که در 2019, 690 میلیون نفر – 8.9 درصد از جمعیت جهان است – دچار سوء تغذیه بودند. آن را پیش بینی کرد که این تعداد را بیش از 840 میلیون سال 2030.

اگر شما نیز شامل تعدادی از افرادی که در سازمان ملل متحد را به عنوان مواد غذایی نا امنی به این معنی که آنها باید مشکل دسترسی به مواد غذایی بیش از 2 میلیارد نفر در سراسر جهان دچار مشکل هستند. این شامل افراد ثروتمند با درآمد متوسط و کم درآمد کشور است.

این گزارش بیشتر تایید می کند که زنان بیشتر احتمال دارد به صورت متوسط تا شدید ناامنی غذایی از مردان و پیشرفت کمی به دست آمده است در این جبهه در چند سال گذشته. به طور کلی یافته های آن هشدار می دهند که از بین بردن گرسنگی تا سال 2030 – یکی از سازمان های اصلی "اهداف توسعه پایدار" – به نظر می رسد به طور فزاینده ای بعید است.

Covid-19 تنها ساخته شده بدتر: این گزارش تخمین می زند که اتفاق می افتند همه گیر و همراه آن رکود اقتصادی را فشار اضافی 83 میلیون به 132 میلیون نفر به undernourishment. اما اساس کار ما خدمت به عنوان کارشناسان مستقل سازمان ملل متحد در گرسنگی دسترسی به مواد غذایی و سوء تغذیه تحت قیمومیت از "گزارشگر ویژه در مورد حق غذا" آن را برای ما روشن است که این ویروس تنها شتاب موجود روند. آن است که رانندگی افزایش تعداد گرسنه و مواد غذایی-نا امن مردم است.

کارشناسان را مورد بحث برای سال چگونه بهترین برای اندازه گیری گرسنگی و سوء تغذیه. در گذشته سازمان ملل متمرکز شده است تقریبا به طور انحصاری در کالری – رویکرد است که محققان و گروه های حمایت از انتقاد بیش از حد باریک.

گزارش امسال طول می کشد یک رویکرد اندیشمندانه تر است که با تمرکز بر دسترسی به رژیم غذایی سالم. یک چیز در آن یافت می شود این است که زمانی که دولت در درجه اول با تمرکز بر ساخت مطمئن شوید که مردم تا به حال به اندازه کافی کالری آنها را با حمایت بزرگ و شرکت های چند ملیتی و با ساخت چرب و شیرین و بسیار فرآوری مواد غذایی ارزان و در دسترس است.

این دیدگاه را افزایش می دهد برخی از مسائل مهم در مورد اقتصاد سیاسی جهانی غذا است. به عنوان گزارش جدید اشاره می کند افرادی که زندگی می کنند در زمان فقر جهانی سطح $1.90 هر روز نمی feasibly دسترسی امن به یک رژیم غذایی سالم حتی در خوشبینانه ترین حالات.

گسترده تر سازمان ملل متحد گزارش آدرس یکی از طولانی ترین در حال اجرا بحث در کشاورزی: آنچه که یک قیمت عادلانه برای سالم غذا ؟

یک چیز هر کس موافق است که یک گیاه-سنگین رژیم غذایی است که برای سلامت انسان و سیاره است. اما اگر قیمت میوه ها و سبزیجات بیش از حد پایین و سپس کشاورزان نمی توانند زندگی کنند و رشد خواهد کرد چیزی بیشتر سودآور و یا ترک کشاورزی در دسترس نباشد. و هزینه ها در نهایت بالا برود برای مصرف کنندگان به عنوان عرضه کاسته. برعکس اگر قیمت بیش از حد بالا است و سپس اکثر مردم نمی توانیم مواد غذایی سالم و توسل به خوردن هر آنچه که آنها می توانید استطاعت – اغلب ارزان غذاهای فراوری شده.

قیمت مواد غذایی نه تنها منعکس کننده عرضه و تقاضا است. به گزارش یادداشت سیاست های دولت همیشه به طور مستقیم یا غیر مستقیم آنها را تحت تاثیر قرار.

برخی از کشورها افزایش مالیات در مرز ساخت مواد غذایی وارداتی گران تر به منظور محافظت از تولید کنندگان محلی و اطمینان از ثبات عرضه مواد غذایی است. کشورهای ثروتمند مانند آمریکا و کانادا و اتحادیه اروپا به شدت شروطي کشاورزی خود را بخش.

دولت همچنین می توانید صرف پول در برنامه های مانند کشاورز آموزش و پرورش و یا وعده های غذایی مدرسه و یا سرمایه گذاری در جاده های بهتر و امکانات ذخیره سازی. یکی دیگر از گزینه است به کمک مالی مردم در فقر زندگی می کنند مواد غذایی کوپن و یا پول نقد برای خرید مواد غذایی و یا برای اطمینان از هر کس پایه درآمد است که اجازه می دهد تا آنها را به پوشش های اساسی خود را صرف. وجود دارد یک میزبان از راه هایی که دولت ها می توانید مطمئن شوید که قیمت مواد غذایی اجازه می دهد تا تولید کنندگان به زندگی و مصرف کنندگان به پرداخت هزینه وعده های غذایی سالم.

گزارش سازمان ملل بر تلاش برای مطمئن شوید که مواد غذایی است که به عنوان ارزان به عنوان امکان پذیر است. این است که محدود در تعدادی از راه های.

تحقیقات جدید نشان می دهد که عمدتا با تمرکز بر قیمت های ارزان می تواند ترویج آسیب های زیست محیطی و سیستم های اقتصادی. چرا که تنها شرکت های بزرگ می توانیم به رقابت در بازار متعهد به مواد غذایی ارزان. به عنوان تحقیقات ما نشان داده است امروز و در گذشته دسترسی مردم به مواد غذایی است که معمولا تعیین چقدر قدرت متمرکز در دست چند.

یک زمان است که بسته بندی گوشت می آمد گیاهان بوده که coronavirus انتقال مراکز در ایالات متحده و کانادا و برزیل و اروپا است. برای پایین نگه داشتن قیمت, مردم, کار شانه به شانه پردازش گوشت در سرعت باور نکردنی. در طول همه گیر این شرایط را فعال ویروس به گسترش در میان کارگران و شیوع بیماری در کارخانه و سپس گسترش این ویروس به جوامع اطراف.

جدید استانداردهای بین المللی اجازه می دهد کارخانه ها برای ادامه به کار گیرند اما در یک راه است که محافظت از کارگران است. به نظر ما دولت ها هستند و نه به اندازه کافی اجرای این استانداردهای ایمنی برای جلوگیری از گسترش ویروس. در سطح جهان چهار شرکت – برزیل JBS تایسون و شرکت کارگیل در ایالات متحده و چین متعلق به Smithfield مواد غذایی – تسلط بر گوشت-تولید بخش. مطالعات نشان داده اند که آنها قادر به لابی و نفوذ در سیاست های دولت در راه است که شنده سود بیش از کارگر و امنیت جامعه.

کار ما به ما آموخته است که بهترین راه برای دولت به مطمئن شوید که هر کس دسترسی به غذا خوب است و به نظر یک رژیم غذایی سالم به عنوان یک حق انسانی. این به این معنی درک اول که بیشترین قدرت بر تامین مواد غذایی. در نهایت به این معنی که مطمئن شوید که سلامت و ایمنی و کرامت مردم که در تولید مواد غذایی جهان است که بخش مرکزی این گفتگو در مورد هزینه رژیم غذایی سالم.

مایکل فخری به عنوان استاد حقوق بین الملل در دانشگاه اورگان است. Ntina Tzouvala یک مدرس ارشد در حقوق بین الملل در دانشگاه ملی استرالیا. این مقاله برای اولین بار به نظر می رسد در گفتگو



tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن