کافه ها و کاباره ها خواهد شد و زمینه برای پرورش COVID-19: کارشناسان
به عنوان تعدادی از COVID-19 موارد همچنان به رها کردن بخش هایی از اقتصاد کانادا شروع کرده اند به بازگشایی — از جمله رستوران ها سالن ها و دیگر کسب و کار.
شما ممکن است تعجب زمانی که آن را امن برای نوار مورد علاقه خود را و یا کلوپ شبانه را دوباره به حالت عادی بازگشت اما کارشناسان می گویند که احتمالا نمی خواهد اتفاق می افتد در هر زمان به زودی.
"حتی اگر ما آن را بسیار به آرامی و با شماره های ما باقی مانده بسیار کم است و ما احساس اطمینان که همه واقعا لازم است یک نفر که نیست و در عین حال علائم نشان می دهد اما شما با COVID-19" دکتر گفت: Susy Hota پزشکی مدیر پیشگیری از عفونت و کنترل و دستگاه های پزشکی پردازش مجدد گروه در دانشگاه در شبکه بهداشت و درمان در تورنتو است.
ادامه مطلب: مونترال میله هشدار داد به دنبال فیزیکی, فاصله, قوانین,
کافه ها و باشگاه های اضافی نگرانی Hota گفت: با توجه به آنچه که محققان در مورد گسترش این رمان coronavirus و دیگر بیماری های عفونی.
داستان زیر را ادامه می دهد تبلیغات
"چه ما در مورد چگونه باشگاه ها و میله در حال پیکربندی شده است ؟ آنها معمولا نسبتا فضاهای تنگ شما مردم بسته بندی شده در آن وجود دارد (who) در حال معاشرت وجود دارد هیچ پنجره یا تهویه" Hota گفت.
"و هنگامی که مردم شروع به نوشیدن و آرامش بخش بازدارندگی برو پایین."
در این مرحله Hota می گوید او نمی تواند ببینید که چگونه شما می توانید باز کردن یک نوار در کانادا بدون داشتن خطر انتقال COVID-19.
دکتر Leighanne پرکس, عفونی, متخصص بیماری های و میکروبیولوژیست در یهودی, بیمارستان عمومی در مونترال موافق است.
"وجود دارد برخی از چیزهایی که از بهداشت عمومی نظر یا از عفونت پیشگیری نظر است که ما واقعا متمرکز — که یکی از آنها حمله رای: درصد از افراد مستعد که در نهایت آلوده شدن زمانی که آنها در معرض ویروس" پرکس گفت.
داستان زیر را ادامه می دهد تبلیغات
ادامه مطلب: آرامش, رستوران, قوانین اجازه خواهد داد که برخی از Okanagan eateries به گسترش ظرفیت
"ما می دانیم که بالاترین نرخ حمله به طور کلی در تماس نزدیک."
برای مثال مطالعات نشان می دهد که حمله نرخ جایی بین شش تا 10 درصد در داخل کسی خانه پرکس گفت.
شواهدی وجود دارد از "superspreading حوادث" که در حمله نرخ که حدود 50 درصد و بالاتر است.
ادامه مطلب: رستوران مجموعه, به بازگشایی, اما وعده های غذایی خود را با یک طرف از COVID-19 قوانین
پرکس اشاره به شیوع کوچک که پدید آمده از کشت و کره جنوبی, کاباره ها که یکی تایید بیمار سفر کرده بود باعث 34 مطلب جدید کروناویروس موارد است.
"شما باید یک جمعیت بالا و تراکم آنها اغلب مرطوب و گرم با تلاطم جریان هوا و شما یک مقدار زیادی از رفتار انسان تغییرات — افراد در تماس نزدیک با یکدیگر" پرکس گفت.
"به علاوه شما نمی ثابت. شما در حال حرکت و افشای چند نفر."
ادامه مطلب: آیا ما می توانیم واقعا معاشرت دوباره ؟ چگونه به آن را انجام دهد با خیال راحت
بخش بزرگی از مشکل با کاباره ها و کافه ها است که این فضا به طور معمول دارای تهویه ضعیف.
روند داستان
-
جولای سال 2020 ماه گرفتگی: هنگامی که و که در آن به تماشای 'باک moon' رویداد
-
مردی که ارسال شده تاسف برای حضور در حزب می میرد 1 روز بعد از coronavirus
داستان زیر را ادامه می دهد تبلیغات
"شما لازم نیست به عنوان بسیاری از تبادل هوا در هر ساعت" Hota گفت. "تبادل هوا و ... چند بار که حجم هوایی که در یک فضای داده شده بود به جای هوای تازه در حالت ایده آل در یک ساعت."
شماره بالاتر از تبادل هوا در هر ساعت بهتر است تهویه در یک فضا و کاهش قرار گرفتن در معرض هر فرد در درون این فضا را برای هر گونه بیماری های عفونی مانند COVID-19.
"دیگر شما را در یک فضای محصور بیشتر قرار گرفتن در معرض بالقوه شما می تواند داشته باشد" Hota گفت.
"به همین دلیل است که در خارج از منزل است امن تر از بودن در داخل خانه هنگامی که شما در برخورد با این نوع از ویروس ها."
موارد مانند شیوع از کره جنوبی, کاباره ها بسیار مهم هستند زیرا آنها حمایت از آنچه دانشمندان در حال حاضر می دانیم که مردم ندانسته می تواند گسترش ویروس قبل از آنها خود را هر گونه علائم.
داستان زیر را ادامه می دهد تبلیغات
"آنها در حال دادن آن به مردم زمانی که آنها حتی نمی دانند (آنها را) بنابراین ما نمی توانیم واقعا تقصیر فردی که انتقال," پرکس گفت.
"ما واقعا باید بیشتر متمرکز بر رفتارهای پیشگیرانه و اجتماعی فاصله برای متوقف کردن گسترش ویروس بیشتر از ما می توانید پاسخ مردم به منزوی کردن خود را زمانی که آنها باید علائم زیرا ما می دانیم که بسیاری از این انتقال رخ می دهد قبل از شروع."
هر دو Hota و پرکس موافق: هنوز امن برای کافه ها و کاباره ها به حالت عادی بازگشت.
"من فکر می کنم که این واکسن این است که ما بهترین شرط بندی (بازگشایی این فاصله) بدون احساس مانند وجود دارد به بسیاری از شرایط را در همه چیز" Hota گفت.
پرکس می گوید باید وجود داشته باشد مقررات سختگیرانه در محل.
داستان زیر را ادامه می دهد تبلیغات
ادامه مطلب: رستوران ها ممکن است هرگز به بازگشت به حالت عادی پس از COVID-19 کارشناسان می گویند
"شما می توانید نوع تصور کاباره ها در فضاهای باز با بیشتر فاصله فیزیکی و رفتارهای مانند پوشش نظارت کافی دست, بهداشت محیط زیست, تمیز کردن, بهینه سازی تهویه" پرکس گفت.
"با این همه احتمالا به نقش بسیار مهم حداقل تا زمانی که ما چیزهایی مانند واکسن است."
سوال در مورد COVID-19? در اینجا برخی از چیزهایی که شما نیاز به دانستن:
علائم می تواند شامل تب ، سرفه و مشکل در تنفس — بسیار شبیه به سرماخوردگی یا آنفولانزا. برخی از مردم می تواند به توسعه بیشتر بیماری شدید. مردم بیشتر در معرض خطر این شامل افراد مسن و افراد مبتلا شدید و مزمن شرایط پزشکی مانند قلب ریه و یا بیماری کلیوی. اگر شما دچار علائم تماس با مقامات بهداشت عمومی.
داستان زیر را ادامه می دهد تبلیغات
برای جلوگیری از این ویروس از کارشناسان توصیه مکرر شستن دست و سرفه به آستین خود را. آنها همچنین توصیه می کنند به حداقل رساندن تماس با دیگران را به ماندن در منزل به عنوان آنجا که ممکن است و حفظ یک فاصله دو متری از افراد دیگر اگر شما بیرون بروید.
در شرایط که در آن شما نمی تواند نگه داشتن یک فاصله امن از دیگران, مقامات بهداشت عمومی توصیه می کنیم استفاده از یک غیر پزشکی صورت ماسک یا پوشش برای جلوگیری از پخش قطرات تنفسی است که می تواند این ویروس.
برای کامل COVID-19 پوشش از اخبار جهانی اینجا را کلیک کنید.
— با فایل های از اخبار جهانی' زمرد Bensadoun و کانادا مطبوعات
Meghan.Collie@globalnews.ca
مشاهده link "© 2020 جهانی, اخبار یک بخش از کوروس Entertainment Inc.
tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de