هرچند پاسخ فکرکنیدها را در جواب فکر کنید های علوم نهم در سایت منتشر خواهیم کرد، اما به دلیل اهمیت بالای فکر کنید صفحه 5، آن را در این قسمت توضیح می دهیم. در ادامه آموزش درس اول علوم نهم به توضیح بسپارهای طبیعی و مصنوعی می پردازیم. گاز امسیژن علاوه بر این که برای تنفس به کار می رود، مصارف صنعتی مختلفی نیز دارد. اگر به فرمول شیمیایی سولفوریک اسید(H2SO4) دقت کنید، علاوه بر اکسیژن و هیدروژن، عنصر دیگری به نام گوگرد(S) وجود دارد. علاوه بر آن مقاومت مس در برابر خوردگی زیاد است و قابلیت مفتول شدن نیز دارد. مس نیز مانند آهن به کندی با اکسیژن واکنش نشان می دهد. در آموزش علوم هفتم با طبقه بندی هناصر به دو دسته فلز و نافلز آشنا شده ایم. در زیر تصویری از کاربرد کربن و فسفر به نمایش گذاشته شده است. شکل زیر مصارفی از گاز آمونیاک را نشان می دهد. تمام مطالب درسی این فصل به شکل کامل و مفهومی ارائه شده است تا شما دانش آموزان عزیز به سادگی بتوانید تمام مطالب این فصل را موسسه حرف آخر یاد بگیرید.
اکسیين گازی است که به شکل مولکول های دو اتمی در طبیعت وجود دارد. این گاز به شکل مولکول های دو اتمی(N2) در هو وجود دارد. خبر ویژه: حرف آخر 20 درصد مطالب آموزشی تمام دروس نهم را به صورت رایگان به شما هدیه می دهد. اگر به مشاوره تحصیلی نیاز دارید، اگر می خواهید برنامه ریزی منسجم و مفیدی داشته باشید که بتوانید به کمک آن همیشه و با یک برنامه دقیق تمام دروس خود را بخوانید و جزء شاگردان ممتاز کلاس باشید، توصیه می کنم حتما از مشاوره رایگان حرف آخر برای برنامه ریزی تحصیلی خود استفاده کنید. یکی از ویژگی هایی که به طبقه بندی عنصر ها کمک می کند تعداد الکترون های موجود در مدار آخر اتم آن بسته های هدیه اجی مجی عنصر ها است. اگر دقت کنید متوجه می شوید که در هر دو عنصر تعداد الکترون های لایه آخر 6 عدد است. در این طبقه بندی عنصر هایی که تعداد الکترون آن ها در مدار آخر برابر است در یک ستون قرار می گیرند.
دسته بندی دیگ برای مواد، خالص و ناخالص بودن آن هاست. در این طبقه بندی عناصری که در یک طبقه قرار گرفته اند خواص مشابهی دارند. کشف فلزات عامل بسیار مهمی در پیشرفت انسان و ساخت اشیا و لوازم گوناگون بوده است. گازهای دیگری نیز در هوا وجود دارد، اما درصد بسیار زیادی از هوا را گازهای گفته شده تشکیل می دهد. مثلا هوا یکی ازترکیباتی است که از گازهای مختلف تشکیل شده است. مثلا آهن به کندی با اکسیژن واگنش می دهد و زنگ آهن تولید می کند. فلزات نیز با مواد گوناگون ترکیب می شند و با آن ها واکنش نشان می دهند. در ادامه آموزش درس اول علوم نهم با گازهای اکسیژن و نیتروژن آشنا می شویم. در این بخش از آموزش علوم نهم فصل اول به آموزش صفحه 5 علوم نهم می پردازیم. اگر به چیزهایی که در زندگی از آن ها استفاده می کنید و روزانه آن ها را مشاهده می کنید دقت کنید،متوجه می شوید که همه آن ها از مواد مختلفی مانند سنگ، شیشه، آهن، چوب و … نشکیل شده اند. همچنین ممکن است بعضی از آن ها حالص باشد و بعضی دیگر ترکیبی از مواد مختلف.
فلزات دسته مهمی از مواد هستند که انسان ها از هزاران سال پیش از آن ها استفاده می کنند. از این ترکیب در تولید کودهای شیمیایی، تهیه رنگ ها، تولید چرم مصنوعی، تولید مواد شوینده، خودروسازی، تولید پلاستیک و … مس فلزی سرخ رنگ است و رسانای الکتریکی زیادی دارد. گوگرد جامدی زرد رنگ است و در دهانه های آتشفشان ها وجود دارد. مولکول های سه اتمی اکسیژن(O3) را گاز اوزون می رتبه لازم برای قبولی در پزشکی نامند. این شباهت باعث می شود که اکسیژن و گوگرد در جدول تناوبی در یک گروه قرار بگیرند. واکنش تولید آمونیاک را در معادله زیر مشاهده می کنید. در زیر مولکول های تشکیل دهنده روغن زیتون را مشاهده می کنید. استفاده از سیم های مسی برای سیم کشی ساختمان و استفاده از ظروف مسی از جمله کاربردهای فلز مس است. از فلزات استفاده زیادی می شود. استفاده زیادی می شود. یکی از مهمترین مصارف نیتروژن استفاده از آن در تولید آمونیاک است. در ادامه آموزش چزخه نیتروژن را از حرف آخر مشاهده می کنید. در این مطلب نیز آموزش علوم نهم فصل اول ارائه شده است.
اگر شما این مقاله را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در مورد آموزش پایه سوم ابتدایی بدست آورید به سایت ما مراجعه کنید.