آموزش دهید دقیقا چگونه حلقه شنا بادی را در 2 روز بهبود دادم

با این حال عدم اطمینان کامل دربارهٔ این زمان به دلیل کمبود سنگوارههای به دست آمده از مرحله انتقالی ائوسن-اولی

توسط مدیر سایت در 7 اردیبهشت 1402

با این حال عدم اطمینان کامل دربارهٔ این زمان به دلیل کمبود سنگوارههای به دست آمده از مرحله انتقالی ائوسن-اولیگوسن پدید آمدهاست. سنگوارههای بسیاری از آنان در کرانههای اقیانوس تتیس پیشین یافت شدهاند. عمدتاً مسابقات فوتبال در روزهای جشن استقلال در پغمان برگزار میگردید و مقامهای عالی رتبه دولتی نیز ازان دیدن مینمودند. داشت و کاسه چشم آن به سوی عقب چرخیده بود؛ چیزی که نشان میدهد امکان چرخش چشم به اطراف و دیدن آن در هنگام فرورفتن کامل در آب وجود داشتهاست. در صورت آسیب دیدن این محصول نیز شما به سادگی می توانید اقدام به ترمیم و استفاده از این کالا کنید. همچنین از آنها برای جهت گرفتن و حفظ تعادل در هنگام شنا استفاده میشدهاست. یکی از علل عمده رشد ورزش در افغانستان همکاری کلبها و باشگاههای ورزشی افغانهای مقیم اروپا و آمریکا میباشد. ورزش جودو برای اولین بار در سال ۱۳۵۷ توسط استاد نیکزاد یک تن از استادان آکادمی پولیس از کشور آلمان به افغانستان آورده شد.

This po᠎st has be​en g​en᠎erated  by GSA Con​te​nt Gen​er at​or Dem ov​ersion.

قدیمیترین عضو این آرایه نزدیک به ۵۰ میلیون سال پیش پا بر زمین گذاشت و واپسین آنها تا پایان دوران ائوسن منقرض شد، اگرچه نهنگها و دلفینهای امروزین از آن پدید آمدند و به زندگی ادامه دادند. اگرچه ریخت واپسین مهره دمی بیانگر آن است که دم تا آن هنگام هنوز به خوبی شکل باله به خود نگرفته بوده و تنها عامل پیشبرندهٔ جانور به جلو بهشمار نمیرفتهاست. دهه ۲۰۰۰ میلادی اما این باور را به کلی دگرگون کرد؛ هنگامی که انبوه دادههای علمی به دست آمده از آزمایشهای مولکولی و نیز یافتههای جدید زیستباستانشناسی نشان دادند که آببازسانان نه تنها در راسته جفتسمسانان قرار دارند که نزدیکترین گروه به آنها تیره اسبآبیان است. اگرچه حتی تا پیش از آن دهه، آزمایشهای مولکولی، وجود ارتباط میان جفتسمسانان و آببازسانان را با اطمینان پشتیبانی میکرد، تا نخستین سالهای سده ۲۱ میلادی هیچ نشانهای از همانندی ریختشناسانه این دو گروه در دست نبود تا آنکه دو گروه پژوهشی مستقل با یافتن قوزکهای پای پروتوستوس و پاکیستوس توانستند ویژگیهایی در قاپ و استخوان پاشنه آنها بیابند که تا پیش از آن تنها در جفتسمسانان دیده شده بودند. همچنین، کانال عصبی استخوان خاجی بزرگشان و نیز مهرههای دمی آنها حکایت از وجود دمی قوی دارند که هماهنگ با دیگر اعضای شناکننده بدن حرکت میکرد. Content has been cre᠎ated بادی حلقه ای by GSA Co​ntent Genera​tor ᠎DE᠎MO​.

آنها در آغاز ائوسن میانی در هند-پاکستان ظاهر شدند و به سرعت به مناطق دیگر جهان گسترش پیدا کردند. در نمونهای از فرگشت همگرا، طعمههایی از دلفینها و نهنگها، همچون شگماهیانی چون شاهماهی و شدماهی، توانایی شنیدن و حساس بودن به کلیکهای فراصوت تا ۸۰ کیلوهرتز را دارا هستند. این بدان معناست که آنها توانایی حرکت در هر دو محیط خشکی و آب را داشتند؛ اگرچه شواهد نشان میدهند که نمیتوانستند در هیچکدام با سرعت به پیش روند. امروزه اگرچه ارتباط این گروه فراگیر (مونوفیلتیک) پستانداران با جفتسمسانان میانپنجهسان مشخص است، ولی هنوز آشکار نیست که آیا آنها آرایهای خواهر از نیاکان آببازسانان بودهاند یا آببازسانان خود از درون گروهی همنیای میانپنجهگان برخاستهاند. کمبود چنین سنگوارههایی خود به دلیل کاهش یکباره و زیاد عمق دریاها در آن هنگام است که مانع از شکلگیری سنگواره نهنگها شد یا حتی آنهایی را هم شکل گرفته بودند شسته و نابود کردهاست. به نسبت پاکنهنگان و دیگر پستانداران معمولی خشکیزی، روزنه آروارهای و کانالهای آرواره در این نهنگها بسیار بزرگتر شده بود. نیای مشترک این دو گونهای پستاندار نیمهآبزی بودهاست که بازماندگان آن بعدها به دو گروه کامل آبزی (نهنگها) و گروه دیگر بزرگی شامل چهارپایان زغالدد تقسیم شدند. در شمالشرقی پاکستان و بعدها شمالغربی هند به وفور پیدا شدهاند و ویژگیهای این سازند دانشمندان را به این باور رساندهاست که پاکنهنگان در محیطی رودخانهای زندگی میکردند.

این ایده بعدها از روی شواهد دندانی و جمجمهای توسط دانشمندانی چون ون والن (۱۹۶۶) و زالای (۱۹۶۹) پشتیبانی شد. ون والن و زالای نشان داده بودند که پیوند مشخصی میان این گروه از پستانداران و آببازسانان وجود دارد. نیاکان اعضای راسته گاودریاییان گیاهخوار بودند و دو گروه عمده باقیمانده از این راسته - گاوهای دریایی و داگونگ - از گیاهان دریایی نزدیک به سطح آب تغذیه میکنند. با گذشت نزدیک به ۲ میلیون سال، آنها توانایی زندگی در هر دو محیط خشکی و آبی را داشتند. لگن جرجیاستوس به پاهای عقبی متصل نبود و این نشان از عدم توانایی پاها در پشتیبانی از حرکت بر روی زمین دارند. بررسیهای ژنتیکی میتوکندریایی نیز چنین تخمینی را پشتیبانی میکند. پژوهشهای علمی بسیاری از این نگره که آببازسانان تکنیا هستند پشتیبانی میکنند. نام علمی این تیره از آببازسانان نخستین از دو بخش Ambulo- به معنای متحرک و جابجاشونده و cete به معنای نهنگ آمدهاست؛ نامی که اشاره به نخستین تلاش این جانوران برای سازش بیشتر با زندگی در آب و راه رفتن آسان در آن دارد. پاکنهنگان نخستین نهنگهای روی زمین بودند که در ائوسن آغازین در نزدیک ۵۰ میلیون سال پیش در منطقهای که امروزه پاکستان نامیده میشود، زندگی میکردند.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن