بیش از 50s و کلید کارگران باید با توجه به اولویت برای coronavirus واکسن, Hancock, می گوید

مستقل استخدام خبرنگاران در سراسر جهان به شما به ارمغان بیاورد واقعا مستقل روزنامه نگاری. برای حمایت از ما لطف

توسط SALAMNEWWS در 30 خرداد 1399

مستقل استخدام خبرنگاران در سراسر جهان به شما به ارمغان بیاورد واقعا مستقل روزنامه نگاری. برای حمایت از ما لطفا در نظر گرفتن سهم.

بیش از 50s به اولویت داده می شود برای یک coronavirus واکسن هنگامی که آن را در دسترس می شود, همراه با کلید کارگران در مراقبت بهداشتی و اجتماعی اقشار و کسانی که با قلب و بیماری های کلیوی به وزیر بهداشت گفته است.

هیچ واکسن هنوز در دسترس است اما آزمایشات انسانی آغاز شد و در دوم بالقوه واکسن در حال توسعه در امپریال کالج لندن در این هفته در حالی که تولید در حال حاضر آغاز شده در یکی دیگر از امکان تلقیح در آکسفورد با هدف ایجاد انبارهای آماده برای استقرار آن است که اگر مورد تایید برای استفاده در پاییز.

صحبت که روزانه در خیابان داونینگ coronavirus جلسه مت Hancock گفت: رویکرد خود را به واکسن "به پرتاب همه چیز در آن به همان سرعتی که ما می توانیم" به منظور واکسن آماده برای استفاده به عنوان به زودی به عنوان آنها تلقی امن است.

اما تقاضای گسترده برای حفاظت از Covid-19 است به احتمال زیاد به نیروی میلیون ها نفر از مردم را به صبر خود را به نوبه خود و کمیته مشترک در واکسن و واکسیناسیون فرزندتان (JCVI) امروز با صدور موقت مشاوره که jabs باید اول به خط مقدم مراقبت بهداشتی و اجتماعی کارگران و کسانی که در معرض افزایش خطر ابتلا به بیماری جدی و مرگ به دلیل سن و اساسی بهداشت و درمان عوامل است.

آقای Hancock گفت که کار او در راه به ببینید که آیا, در اقلیت قومی مردم باید به این فهرست اضافه شده به دلیل تحقیقات نشان می دهد که آنها را تا سهم نامتناسب از موارد و مرگ و میر.

به وزیر بهداشت گفت: "در دراز مدت بهترین راه برای شکست این ویروس است که البته کشف یک واکسن. و پس از شروع ما است که در حمایت از امیدوار کننده ترین پروژه های.

"از این هفته شاهنشاهی واکسن در حال حاضر در فاز انسانی آزمایش های بالینی. و AstraZeneca زده شده است یک قرارداد برای تولید از آکسفورد واکسن. آنها شروع تولید در حال حاضر حتی پیش از تصویب بنابراین ما می تواند ساخت تا ذخایر و آماده شود باید آن را از نظر بالینی تایید شده است."

آقای Hancock گفت که در تصمیم گیری که می آید برای اولین بار در صف برای واکسن وزیران خواهد بود "هدایت بالینی علوم و اولویت بندی آن در بیشتر نیاز".

این JCVI گزارش توصیه می کند "اولویت واکسیناسیون برای دو گروه – خط مقدم مراقبت بهداشتی و اجتماعی کارگران و کسانی که در معرض افزایش خطر ابتلا به بیماری جدی و مرگ و میر ناشی از کوروناویروس از جمله برای مثال بزرگسالان بیش از سن 50 و کسانی که با بیماری های قلبی و کلیوی" او گفت:.

و او اضافه کرد: "ما به عنوان اطلاعات بیشتر در مورد این ویروس ما ادامه خواهد داد را به حساب گروه که ممکن است به خصوص آسیب پذیر از جمله به عنوان مثال کسانی که در زمینه های اقلیت های قومی بنابراین ما می تواند به محافظت بیشتر در معرض خطر اول باید یک واکسن در دسترس است و این کشور را در پاهای ما به عنوان به زودی به عنوان ما می تواند احتمالا.

"رویکرد ما به واکسن است به پرتاب همه چیز در آن به همان سرعتی که ما می توانیم و با دقت به آزمون و مطمئن شوید که آنها امن قبل از استقرار."



tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب