طرز تهیه آفوگلاتو به روش ایتالیایی

آفوگاتو در زبان ایتالیایی به معنای “غرق شده” است

و یک دسر ایتالیایی مبتنی بر قهوه است که از یک یا دو پیمانه بستنی وانیلی یا ژلاتو و یک قهوه اسپرسوی داغ تشکیل شده است.

سرچشمه آفوگاتو در میلان است.

اگرچه ایتالیایی ها آفوگاتو را به عنوان یک دسر طبقه بندی می کنند.

بسیاری از کافه ها و رستوران ها در شهرها و کشورهای مختلف آن را به عنوان یک نوشیدنی سرو می کنند.

گاهی اوقات با شکلات برای طعم میوه های دیگر یا بیسکویت مانند توت فرنگی و نارگیل.

برای تهیه آفوگاتو هرگز از قهوه فوری استفاده نکنید.

قهوه شما باید اسپرسو باشد و در دستگاه اسپرسو درست شود.

بعد از آماده سازی اسپرسو ، آن را روی بستنی بریزید تا داغ شود و آن را سرو کنید تا هنگام خوردن بستنی با حرارت اسپرسو به آرامی ذوب شود.

برای تزئین آفوگاتو از بیسکویت ، ویفر یا شکلات به دلخواه خود استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه آفوگاتو:

2 پیمانه بستنی وانیلی یا شیر

اسپرسوی گرم 50 میلی گرم

بیسکویت ، شکلات و … برای تزئین.

طرز تهیه آفوگاتو:

یک لیوان محکم در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی و بشقاب در سردترین حالت ممکن باشد

لذت آفوگاتو بیشتر می شود دو پیمانه بستنی را که از فریزر خارج کرده اید درون یک لیوان قرار دهید

دو فنجان اسپرسو پر کنید و مستقیماً روی بستنی بریزید.

در اسپرسو شات می توانید اسپرسو را جداگانه برای مهمان ها و بستنی را در ظرف بستنی سرو کنید تا آنها خودشان اسپرسو را روی بستنی بگذارند.

برای تزئین و لذت بردن از ترکیب عالی سرد ، گرم ، تلخ و شیرین از پودر وانیل ، رول بیسکویت ، ترافل کوچک یا پودر قند استفاده کنید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>