تفلون و سرامیک آلومینیوم آنودایز: راهنمای وسایل آشپزی نچسب – CNET


phpthumb-generated-thumbnail-6

Chowhound

تفلون و سرامیک آلومینیوم آنودایز… اگر شما در شکار برای وسایل آشپزی نچسب, شما ممکن است تحت الشعاع گزینه. با نزدیک به یک دوجین انواع گلدان و تابه را انتخاب کنید, آن را سخت به کشف آنهایی که به معنای استفاده می شود برای چه نوع پخت و پز است که امن ترین. من صحبت می کرد به لیزا McManus اجرایی مزه و تست سردبیر در امریکا آشپزخانه تست که کمک به شکستن فهم و outs از تابه نچسب.

چرا استفاده از تابه نچسب?

phpthumb-generated-thumbnail-7

Chowhound

چیزهایی اول اول, اجازه دهید به بررسی همین دلیل به استفاده از تابه نچسب در وهله اول. در علاوه بر این به راحتی از آنها McManus توضیح می دهد که آنها به خصوص خوب برای پخت و پز مواردی است که به احتمال زیاد به سقوط از هم جدا.

“ما می خواهم به استفاده از وسایل آشپزی نچسب برای پخت و نچسب دیگچه برای ظریف مواد غذایی مانند تخم مرغ و ماهی که در آن شما واقعا می خواهید آسان مواد غذایی آزادی از تابه بدون چسبیده و به طور بالقوه پاره و شکستن مواد غذایی,” او توضیح داد.

اما شما می توانید تقریبا هر چیزی را در یک تابه نچسب و چیدن یک با کیفیت بالا و ممکن است معنی شما لازم نیست که بسیاری از دیگران است.

چه چیزی باعث می شود یک ظرف نچسب?

phpthumb-generated-thumbnail-8

Chowhound

هسته خود نچسب تابه ممکن است ساخته شده از مواد مختلف مانند آلومینیوم و فولاد ضد زنگ و یا سرامیک اما آنچه باعث می شود آن را نچسب اضافه شده است پوشش.

این نچسب بخشی از یک ظرف است که در واقع فقط یک پوشش اعمال شده به سطح آن است که چرا وسایل آشپزی نچسب است که کمتر با دوام تر از سنتی آشپزی; که پوشش می تواند ابتدا و یا پوشیدن. تولید کنندگان اعمال می شود آن را مانند اسپری رنگ لایه بندی در هر نقطه از یک تا پنج کت” McManus توضیح داد.

که نیز به همین دلیل نچسب تابه در طول زمان فرسوده به عنوان پوشش رو به وخامت است. که بعدا بیشتر.

چه نوع نچسب پوشش وجود دارد که امن ترین?

phpthumb-generated-thumbnail-9

Chowhound

PTFE یا پوشش تفلون

در طول تاریخ اکثر وسایل آشپزی نچسب پوشیده شده در پلی, همچنین شناخته شده به عنوان تفلون, پوشش ساخته شده توسط Dupont. در حالی که این تابه کاملا موثر در نچسب بودن آنها نمی آیند با نگرانی های ایمنی.

PTFE بر اساس پوشش را آزاد مضر دود اگر آن را گرم بالاتر از 500 درجه است که بسیار آسان برای انجام, به خصوص اگر شما گرما تابه خالی و یا طبخ فقط مقدار کمی از مواد غذایی در یک زمان. ما همیشه پیش گرمایش نچسب تابه با روغن در آنها به جای خالی چرا که روغن شروع به دود و زیر 500 درجه” McManus. اگر شما بیش از حد یکی از این تابه شما ممکن است تجربه “تفلون آنفولانزا” یا مسمومیت دچار علائم مانند “تب و لرز و گلودرد و ضعف” با توجه به 2012 پژوهش و مطالعه است.

Dupont حل و فصل یک کلاس طرح دعوی در دادگاه اقدام در سال 2017 برای $671 میلیون پس از هزاران پرونده های حقوقی آورده بودند در برابر آنها برای صدمه شخصی از نشت perfluorooctanoic اسید یک ماده شیمیایی مورد استفاده برای ایجاد تفلون از آن گیاه در غرب ویرجینیا. PFOA است که مورد استفاده در تولید تفلون تا سال 2015 بوده است “مربوط به تعدادی از شرایط بهداشتی از جمله تیروئید و اختلالات مزمن, بیماری های کلیوی, بیماری های کبدی و سرطان بیضه. آن نیز مربوط به ناباروری و تولد نوزادان کم وزن” با توجه به Healthline که به نقل چند مطالعات تحقیقاتی (در اینجا اخیر یک ارتباط بیماری سلیاک با مواد شیمیایی موجود در تفلون در میان مواد دیگر).

پوشش سرامیک

phpthumb-generated-thumbnail-10

Chowhound

سرامیک پوشش نچسب در حال افزایش است با تشکر مستقیم به مصرف کننده مارک های چنین به عنوان محل ما که باعث می شود همیشه تابه. این یک تابه طراحی شده به جای بسیاری از وسایل آشپزی خود را به دلیل همه کاره بودن آن و طراحی شعار پوشش ایمنی و سهولت استفاده.

پوشش سرامیک در نظر گرفته شده است امن تر از پوشش PTFE چرا که حاوی مواد شیمیایی سمی مانند PFOA و یا انتشار گازهای زمانی که گرم می شود به دماهای بالاتر. اما McManus اشاره می کند که در تجربه او ceramic cookware کمتر با دوام تر از همتای خود است.

“پوششهای سرامیکی بسیار شکننده تر و به طور کلی ما در بر داشت آنها را در تست به مراتب کمتر با دوام تر از آن ساخته شده سنتی PTFE-بر اساس نچسب” او به اشتراک گذاشته.

مستقیم به مصرف کننده با نام تجاری زیره سیاه به فروش می رساند و سرامیک با پوشش چهار قطعه cookware set ناشی از بنیانگذار اردن ناتان تجربه خود با تفلون مسمومیت پس از تست کردن انواع وسایل آشپزی در کار قبلی. زیره وسایل آشپزی است و همچنین فر امن است.

آلومینیوم آنودایز

آلومینیوم تابه نیز در حال افزایش است هر چند آلومینیوم آنودایز “است نه از لحاظ فنی یک پوشش نچسب” توضیح McManus. به جای “این یک فرایند است که باعث ایجاد یک سخت تر و تیره تر سطح اکسید آلومینیوم است که معمولا در حال حاضر در یک تابه آلومینیوم. که باعث می شود سطح تابه کمی سخت تر و nonreactive (بدون روکش آلومینیوم می تواند واکنش نشان می دهند با غذاهای اسیدی و یک طعم فلزی) و به نظر می رسد اما آن را نمی نچسب و آن را تبدیل به بیشتر از آن از طریق ادویه و استفاده مانند آهن یا فولاد کربن تابه می تواند.”

در حالی که وجود دارد نگرانی های بهداشتی پخت و پز با آلومینیوم آنودایز آلومینیوم است که به طور کلی به عنوان امن به عنوان آن را مهر و موم می کند و ارتباط برقرار کردن با اسید راه معمولی آلومینیوم می کند. McManus ترجیح فولاد ضد زنگ بیش از آلومینیوم آنودایز اما از آنجا که “آلومینیوم آنودایز پوشش خواهد پوشیدن در طول زمان و با استفاده از در حالی که فولاد ضد زنگ چادری پان است که تقریبا غیر قابل خراب کردن,” او توضیح داد.

چه باید من می دانم که در مورد پخت و پز در تابه نچسب و نحوه مراقبت از آنها ؟

phpthumb-generated-thumbnail-11
Westend61/گتی ایماژ

با خیال راحت و به طور موثر خود را با استفاده از تابه نچسب اجتناب از گرمای بیش از حد آنها. شما همچنین می خواهید به نفع کره یا روغن بیش از یک نچسب اسپری پخت و پزبه عنوان دومی “می توانید نامرئی تجمع در تابه سطح و به شکل یک مانع بین مواد غذایی خود را و سطح نچسب هنگامی که آن را گرم می شود به طور مستقیم” او به اشتراک گذاشته.

آن را حیاتی برای اطمینان حاصل شود تابه خود چیزی در آن آن را به عنوان گرم مانند روغن و یا مواد غذاییبه عنوان گرمایش خالی تابه می تواند منجر به آن بیش از حد و در مورد تفلون انتشار گازهای سمی است.

نچسب تابه حال نه به طور کلی در نظر گرفته شده به با دوام ترین گزینه است. در حالی که یک ظرف چدن ممکن است آخرین یک عمر نچسب تابه ممکن است از دست دادن اثر خود را پس از یک یا دو سال. “نچسب می کند و زمان آخرین برای همیشه لطفا برای, مهم نیست که چگونه مراقب شما هستندمی گوید:” McManus. “آن را می پوشد و به تدریج کمتر می شود و کمتر نرم و صاف کردن. هر بار که شما با استفاده از آن slickness می پوشد به دور کمی است. اگر شما برای سوزاندن مواد غذایی بر روی آن است که خسارت آن را; اگر شما با کشیدن یک کفگیر در سراسر آن و یا استفاده از ظروف فلزی در آن است که می تواند ابتدا و خسارت نچسب.”

جزئیات بیشتر در Chowhound: هشت کاردینال وسایل آشپزی و گناهان شما را درک نمی کنند شما در حال ارتکاب

بسته به برند و پوشش, شما ممکن است قادر به گرفتن یک طول عمر طولانی تر از یک تابه نچسب. جای ما سهام که با نسیم ملایم و مناسب استفاده خود را همیشه در ظرف را پوشش نچسب گذشته باید حدود پنج سال — فقط اجتناب از استفاده از هر گونه فلز و ظروف در سطح برای جلوگیری از خاراندن.

استفاده مناسب گسترش پوشش نچسب از هر نچسب تابه و McManus ارائه برخی از بهترین شیوه. McManus توضیح میدهد:”اصلا شوک حرارتی آن معنی نیست ارسال آن از بسیار گرم و سرد – مانند در حال اجرا یک ظرف زیر شیر آب سرد; را تشویق می کند که هر پن به پیچ و تاب. قرار نیست آن را در ماشین ظرفشویی; سخت صابون می تواند پوشیدن نچسب و اشیاء دیگر joggling در برابر پان سطح در طول چرخه شستشو نیز می تواند آسیب پوشش.” بهتر است برای جلوگیری از ساینده اسکرابر در حالی که تمیز کردن و همچنین.

McManus نیز ارائه شده است که شما ممکن است قادر به حفظ پوشش نچسب با استفاده از روغنشبیه به ماهی تابه چدن. او توضیح میدهد: “گرما آن را به آرامی با یک قاشق چای خوری و یا پس از نفت در آن, سپس آن را خاموش گرما و پاک کردن نفت در سراسر فضای داخلی نچسب تابه و سپس پاک کردن بسیاری از روغن خارج و اجازه دهید آن را سرد. ما در بر داشت که این نچسب کمی افزایش, البته موقت است.”

زیره سیاه را فراهم می کند یک شکست چگونه برای مراقبت از خود و سرامیک با پوشش تابه قبل در طول و بعد از پخت و پز. شامل نکات استفاده از پایین و متوسط درجه حرارت در حالی که پخت و پز, پس از پوشش سرامیک حفظ گرما خیلی موثر است.

خط پایین

phpthumb-generated-thumbnail-12

Chowhound

من شخصا چوب با روکش سرامیکی تابه در آشپزخانه من. و اجازه دهید صادقانه, من بیش از به ندرت بیش از حد من تابه در حالی که با نگرانی در انتظار آنها برای گرم کردن. در حالی که تفلون ممکن است با دوام ترین, من مایل به خطر سلامت من برای آن است.

وسایل آشپزی نچسب به نظر

Sur La Table

این خوب-دارای تابه با گارانتی مادام العمر دارای یک PFOA و PFOS-رایگان نچسب سطح بیش از پنج لایه آلومینیوم و فولاد ضد زنگ.

ساخته شده در

این PFOA-رایگان “نرم و صاف ساخته شده” پوشش در این تابه ادعا می کند به گذشته 30 برابر طولانی تر از سرامیک.

Food52

این پوشش سرامیک ماهی تابه همراه با درب شیشه ای و دسته برنج و فر امن بیش از حد.

قسمت مساوی

این مجموعه از دو اندازه نچسب سرخ کردن ماهی تابه و دو گلدان نچسب نیز امن فر تا 450 درجه.

ویلیامز سونوما

این آلومینیوم آنودایز اجاق هلندی دارای پوشش نچسب در داخل.

Sur La Table

قاشق چوبی و سیلیکون ظروف برای گسترش زندگی خود وسایل آشپزی نچسب حتی اگر تولید کننده می گوید آنها امن برای استفاده با فلز.

این داستان نوشته شده توسط سارا Weinreb برای CNET خواهر سایت Chowhound.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>