هر چند ساخت قهوه باید به عنوان آسان به عنوان پر کردن یک قطره قهوه ساز را با آب داغ و قهوهنه همه چکه قهوه برابر خلق شده اند; وجود دارد خیلی بیشتر به هنر خانه کامل دم. شما نیاز به پیدا کردن یک قهوه ساز که نمی دم بیش از حد به آرامی و است که می تواند آب را به دمای صحیح — مشترک همه موانع است که می تواند عذاب خود را قطره ای — و این است که همیشه آسان نیست برای انجام.

خوشبختانه ما در بر داشت برخی از قابل توجه استثنا در بازار و این که آیا شما ترجیح می دهند به دم کامل lattes قهوه سرد و یا یک فنجان قهوه شما لازم نیست به صرف نعناع برای دریافت بهترین قهوه ساز. شما می توانید با افت بیش از 600 دلار در یک فریب-از درجه هشت است که به عنوان زیبا به عنوان آن است که قادر و یا در یک برنامه ریزی تجاری قهوه ساز. اما تمام آن طول می کشد 15 دلار به Oxo عالی در خدمت تک پور بیش از قیف.

و وجود دارد مقدار زیادی از فوتی و فوری انتخاب در بین خود دم. یکی این است که ما ویراستاران’ انتخاب برنده Bonavita خبرهما برای انتخاب بهترین تمام اطراف اتوماتیک آبجو. یکی دیگر از KitchenAid سیفون Brewerکه با استفاده از روش های باستانی برای رسیدن به برجسته و نتایج چشمگیر. مهم نیست که بودجه خود را وجود دارد چیزی در این لیست است که شما خود را قطره ای نیاز کاملا و به بهترین قهوه ساز را برای شما — و ما به صورت دوره ای به روز رسانی آن را با محصولات جدید را به عنوان ما آنها را به آزمون. ما قول می دهم شما هرگز مجبور به نوشیدن قهوه از غلاف دوباره.

بهترین همه جانبه قهوه ساز

Bonavita خبره

کریس مونرو/CNET

با وجود آن پر افاده نام خبره از Bonavita بهترین قهوه ساز اتوماتیک قهوه شما می توانید خرید برای حداقل مقدار از پول نقد. آن را قابل اعتماد brews کامل گلدان بزرگ قهوه است که رقیب آنچه شما می توانید از شاپ مورد علاقه خود را و یا barista و آن را به یک قهوه ساز که کاری که با سهولت برای استفاده است. با آسان تک لمسی عمل Bonavita دارای 1500 وات حرارت عنصر است که حفظ بهینه دم دمای 198-205 درجه فارنهایت است.

این قهوه ساز کامل نیز 1.3 لیتری مخزن آب سریع کار می کند و تمام زنگ ها و سوت از جمله فولاد ضد زنگ اندود تنگ حرارتی. آن را نیز یک ضربه محکم و ناگهانی به تمیز نگه داشتن با یک جابجایی ماشین ظرفشویی امن سبد فیلتر و پارچ درب. ما به عنوان خوانده شده Bonavita BV 1900TS نقد و بررسی.

بهترین برای قوی تک فنجان

Bonavita غوطه وری Dripper

تایلر Lizenby/CNET

اگر شما پیدا کنید که دم کل گلدان قهوه هر روز صبح به درد نمیخورد است و سپس در نظر گرفتن Bonavita غوطه وری Dripper, بهترین قهوه ساز قوی برای تک فنجان. این ابزار کوچک است که بهترین قهوه ساز دم کامل تک فنجان قوی ومزه جو که لذت می برد می تواند گرم یا سرد برای سرد قهوه. شما فقط باید برای تامین آب گرم و قهوه فیلتر. ما به عنوان خوانده شده Bonavita غوطه وری Dripper نقد و بررسی.

کسانی که به دنبال مقدار زیادی قهوه در عجله را دوست دارم سریع دم چرخه این قهوه ساز. این Bunn سرعت دم BT قهوه ساز با فولاد ضد زنگ خود را به صف حرارتی تنگ شلاق تا گلدان بزرگ از جو در سرعت شگفت آور. در کمتر از 3 دقیقه, 33 ثانیه قهوه ساز می تواند در ارائه کامل دسته از خوشمزه قطره به نوشیدن. ما به عنوان خوانده شده Bunn سرعت دم BT نقد و بررسی.

تایلر Lizenby/CNET

آن را سخت برای پیدا کردن یک قهوه ساز که ضربان KitchenAid سیفون آبجو ترکیب منحصر به فرد از عینک و با کیفیت. قهوه آن را می سازد مجزا غنی و عمیق و بزرگ هستند. آن بزرگ, روش دم کردن بر اساس فشار بخار و مکش خلاء نیز مسحور به تماشای. هیچ کاغذ فیلتر مورد نیاز به عنوان سیفون آبجو می آید با یک قابل استفاده مجدد فیلتر فولاد ضد زنگ. ما به عنوان خوانده شده Kitchenaid سیفون قهوه آبجو نقد و بررسی.

کریس مونرو/CNET

فکر می کنم از این لوازم آشپزخانه به عنوان چاقوی ارتش سوئیس از قهوه ساز جهان. نینجا برنامه ریزی آبجو (با frother, تنگ حرارتی و فیلتر قابل استفاده مجدد) ارائه می دهد عجیبی در درجه ای از انعطاف پذیری آن را بهترین قهوه ساز برای کسانی که همیشه می خواهند همان جام است. آن را می توانید همه چیز را از جامد قطره به دم سرد برای سرد قهوه برای اسپرسو سبک نوشیدنی با شیر آن frother و آن را تنظیم درجه حرارت با توجه به انتخاب شما. حرارتی آن تنگ خواهد شد نگه داشتن چای و یا قهوه داغ تا دو ساعت. این برنامه ریزی قهوه ساز حتی اجازه می دهد تا شما دم کردن قهوه سرد و گرم قهوه در اندازه های مختلف از کوچک فنجان, لیوان, سفر, لیوان, همه راه را تا نیمه کامل carafes. ما به عنوان خوانده شده نینجا سرد و گرم دم سیستم را نقد کنید.

کریس مونرو/CNET

دم سرد قهوه خوشمزه است اما می توان آن را یک درد را. Oxo را دم سرد قهوه ساز طول می کشد مقدار زیادی از سردرد از روند. آن را اشباع قهوه به طور مساوی و به شما اجازه تخلیه سرد قهوه دم از آنها را با سهولت نسبی. ما به عنوان خوانده شده Oxo دم سرد قهوه ساز نقد و بررسی.

تایلر Lizenby/CNET

مزه بزرگ قطره ای از یک محصول است که هزینه فقط $15? آن را برای تلفن های موبایل اما بعید است که فقط آنچه را که مقرون به صرفه Oxo خوب چنگک پور-بیش از ارائه می دهد. آن را فقط باعث می شود قهوه یک نوشیدنی در یک زمان و شما نیاز به ارائه آب داغ. که گفت:, ساده آبجو تبدیل در غیر این صورت کار پیچیده پور-بیش از یکی است که آسان و تمیز و تقریبا ادم. ما به عنوان خوانده شده Oxo خوب چنگک پور-بیش از قهوه ساز نقد و بررسی.

تایلر Lizenby/CNET

قضاوت نسبت هشت لوازم خانگی مردم در نسبت معتقدند که قهوه ساز باید زیبا به عنوان به خوبی به عنوان عملکردی است. با شروع در $495 هر آبجو گردد از انتخاب مواد حق بیمه مانند گردو و چوب و شیشه است. (هر دو آب مخزن و تنگ ساخته شده از دست دمیده شیشه ای.) خود را محکم آلومینیوم پایگاه های در دسترس هستند در بسیاری پس از اتمام به عنوان به خوبی. و بله به نسبت هشت نیز بسیار عالی چکه. ما به عنوان خوانده شده نسبت هشت نقد و بررسی.

مگان Wollerton/CNET

شرکت هلندی Technivorm به فروش می رسد فوق العاده خوب چکه قهوه برای چند دهه. آن Moccamaster KBT 741 ورزشی طراحی با خطوط تمیز و زاویه های تیز که harkens بازگشت به سال 1968 سال اول Moccamaster آمار فروشگاه ها. طراحی یکپارچهسازی با سیستمعامل کنار Moccamaster KBT 741 به طور مداوم قرار می دهد کامل قهوه تازه دم که برآورده خواهد شد قهوه خبره. این فولاد ضد زنگ تنگ حرارتی را نیز نگه می دارد آن مطالب داغ شش ساعت. ما به عنوان خوانده شده Technivorm Moccamaster KBT 741 نقد و بررسی.

توجه داشته باشید در تست قهوه

ارزیابی عملکرد یک قهوه ساز است و سختتر از آن ممکن است صدای. اولین قدم این است که بدانید چه خوب قهوه واقع است. با توجه به Specialty Coffee Association وجود دارد معیارهای مهم برای دم با کیفیت جاوا. عمدتا اینها دم زمان و درجه حرارت آب. آب داغ باید در تماس با آمده زمینه را برای کمتر از چهار دقیقه و بیش از هشت. علاوه بر این, ایده آل آب محدوده دما بین 197 درجه فارنهایت (92C) و 205 درجه فارنهایت (96C).

به تایید می کنند که چگونه هر یک قهوه ساز دیدار که چالش ما ورود به طول دم چرخه. ما همچنین استخدام ترموکوپل سنسورهای حرارت متصل به درجه صنعتی وبلاگ نویس داده. که ما را قادر به ثبت دما در این زمینه قهوه در حالی که دم در جریان است.

ما اندازه گیری درجه حرارت در داخل دم در اتاق از هر قهوه ساز ما تست.

برایان بنت/CNET

پس از دم کردن قهوه, ما را نمونه خوانش از تولید قهوه مایع با نوری انکسارسنج. داده ما عامل در میزان آب و قهوه استفاده می شود که داده ها به ما امکان محاسبه مجموع مواد جامد محلول و درصد هر دم. از آنجا که ما می رسند استخراج در صد. محدوده ایده آل است که معمولا تصور می شود بین 18 و 20٪.

ما همچنین پشتیبان گیری داده ها با قدیمی از مد افتاده خوب تست طعم و مزه. اگر طعم یک فنجان قهوه تلخ, یک فرصت خوب وجود دارد آن را بیش از استخراج در قطره. در انتهای مخالف یک زیر استخراج فنجان قهوه به طور معمول طعم ضعیف — آن را حتی می توانید طعم و مزه ترش و یا عطر و طعم خیس بادام زمینی است. و به طور خاص ما دم یکسان تست اجرا می شود حداقل سه بار برای رسیدن به نتایج به طور متوسط.

بیشتر قهوه توصیه های

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de